Russ 2014

Skrevet av sotangen @ 26.05.2014. 1 kommentar

 
//Kommenter her

russedåp

Skrevet av sotangen @ 29.04.2014. 0 kommentarer

Forrige lørdag var det russedåp, og vi var så utrolig heldig at vi fikk vinvær! Dåpen var sykt artig, selv om folk abbet rundt 00.00. Altså, vi startet jo å drikke rundt kl. 1400, så skjønner godt at folk var sliten! Haha. Uansett, russetiden so far har vært ganske så artig! Litt lite folk ute til tider, men bandittene skuffer aldri. 

Forspill før dåpen! Her med fine medlemmer fra Neverland. / Presidenten og Banditas Dritas medlem blir døpt.

Fine grisen vi måtte kysse, og medlem fra Sex og Singelbil og Banditas dritas / Vansa i Molde

Ute og ruller i bilen! / Grisen. 

//Kommenter her

SNART RUSSEDÅP

Skrevet av sotangen @ 25.04.2014. 0 kommentarer

Russetiden nærmer seg med stormskritt, og i dag er det TO dager igjen til russedåpen!!! Altså til og med under 48 timer. Under to døgn. Wææ. Jeg gleder meg sinnsykt masse, har ventet på dette i flere år, haha. Bilen vår er så å si helt feridig, vi har snart presentert alle i bilen, buksene er klar og stemningen er på TOPP. Vi er rett og slett dritgira hele gjengen. 

Uansett, jeg tenkte å dokumentere russetiden min her på bloggen, da jeg har lyst å skrive det ned et sted jeg kan finne frem til senere, så hvorfor ikke? Vi har jo instabruker, men det er det jo bare bilder, så blir ikke helt det samme. 

I løpet av russetiden skal vi ha det DRITfett hele vennegjengen. Ta maange knuter og kose oss gløgg ihjel. Vi har jo allerede tatt tre russeknuter: være bøssebærer for Krafttak mot kreft, bade før 1. april og bade før 1. mai. Og vi skal ta maange fler! 


Fire av bandittene før den siste russekroen, Ville vesten! / Måltid på BK etter en russekro. Dette blir det nok maaasse av i russetiden. 


Alle bandittene samlet før presidenkroa! / VI SKAL PÅ LANDSTREFF LILLEHAMMER, 2.-4.- MAI, SEE YOU THERE?


Vi var bøssebærere for Krafttak mot kreft / I gang med å stryke på buksene! 


Navnene har kommet på bilen! / Oooog navnet frempå! 

En kort oppsummering av tiden så langt. Satser på å få oppdatere litt i russetiden i alle fall :-) 

Er du russ i år eller neste år?

//Kommenter her

Banditas Dritas '14

Skrevet av sotangen @ 23.03.2014. 2 kommentarer

Ok, siden vi eendelig har fått oss logo til russebilen og også har laget en side til den, så tenkte jeg det var på sin plass å promotere Moldes beste russebil. Det er vel ikke teit? Neh. Vi trenger litt PR og jeg har jo egentlig ikke så mange lesere at det gjør noe... Vi kom frem til dette navnet i begynnelsen av november, dagen etter at fristen for å endre russekortene hadde gått ut, heldigvis kom navnet på russekortet til tross for fristen. Et veldig spontant skifte av navn, men jeg synes dette passet bedre til russetiden og flere skjønner dette navnet enn det vi vurderte å velge før. Logoen vår ble jo DRITbra og vi er meget fornøyde. Tusen takk til Ylva, vår kjære venninne, og Ellinor Larson <3

(trykk på bildet for å komme til facebooksiden vår) Se på dette da!!! omg

Vi er seks jenter fra Molde som er klare for en superheftig russetid og er villig til å gjøre alt i vår makt for at dette skal bli den beste russetiden noensinne. Dere kan møte oss på landstreffet på Lillehammer, bare se etter de heiteste jentene med den feteste russebilen. Om du og skal dit og får øye på oss, Ikke vær redd for å ta kontakt, vi er meget villig til å bli kjent med medruss! 

LIK SIDEN VÅR PÅ FACEBOOK  og FØLG OSS PÅ INSTAGRAM.  

#russ2014 #molderuss 

//Kommenter her

Bjorli #russ2014

Skrevet av sotangen @ 13.01.2014. 2 kommentarer

I helgen var jeg på Bjorli på russens skitur. Fy søren, for en helg. Hadde det helt sykt artig, synd at jeg bare dro med én fra russebilen pluss en venninne. Til tross for at vi bare var tre stykk hadde vi det helt konge, og jeg gleder meg som en liten unge til russetiden. Fantastiske medruss og russekull!

På fredagen kjørte vi nedover til Bjorli og var fremme på ettermiddagen. Da var det klart for å pakke ut og starte å vorsje. Vi bodde på en hytte med tre andre jenter. Hytten var faktisk ganske stor og fin. Vi startet å vorsje kl 20 og dro på festen litt etter 22. Festen var på et hotell på Bjorli, og på hotellet bodde det russ i hver eneste etasje på hvert eneste rom. Sykt mange russ med andre ord! Vi dro til et rom på hotellet og ble gåendes rundt mellom mange rom hele kvelden. Rundt klokken 23 kom Stian Thorbjørnsen fra Paradise Hotel og var artist den kvelden, ble utrolig bra stemning! Etter å ha vandret rundt hele kvelden dro jeg tilbake til hytten rundt to på natta. Bodde heldigvis ikke så langt fra hotellet. 

På lørdag var planen egentlig å stå på slalom, men ettersom det var utrolig kaldt og flaska fristet mer, ble det ikke noe slalom på oss. Vi begynte på å drikke klokken 14 (Tonje begynte kl 12.. #yolo), så dro vi på afterski klokken 15. Var nesten ingen der akkurat da, så jeg og en kompis stakk til hotellet og var der en liten stund, før vi dro til hytten og spiste "middag" i femtiden. Hørte det var da alle andre stakk på afterski, men jaajaa. Etter vi spiste fortsatte vi å drikke og startet å vorsje (det andre var vel vorsj før afterskien?), og dro på et nytt vorsj (haha..) i sjutiden. Så var vi på hotellet resten av kvelden. Ble en del spasering mellom hotellrom i denne gangen og, og vi ble og kjent med russ fra andre steder! Jeg og en kompis gikk rundt og gjor ugang og, vi er så badass. Hadde det helt sykt artig, og denne kvelden endte klokken tre.

Søndag våknet vi av at noen ropte at vi skulle være ute av hytten om en time (klokken var da ni..). Reduserte som vi var etter to dager med fest og fyll, tok vi oss sammen og ryddet alt vi skulle og var ute av hytten innen en time. Planen på søndag var og å stå på ski, men to dager på flaska tar virkelig på. Så etter vi hadde pakka ferdig dro vi opp til mormor og morfaren min som har hytte på Bjorli, og var der en liten stund. Der fikk vi servert mat og drikke, tok oss en liten blund og så kjørte hjem igjen rundt 15. Tok forresten nesten ingen bilder, er heldig som lagret et par jeg sendte på snapchat liksom.. Lover å bli bedre på det der as. 

 Når er du russ? Og har dere skitur for russen? 

#russ2014 #russensskitur

//Kommenter her
hits