18 ååår

Skrevet av sotangen @ 22.12.2013. 4 kommentarer

I går ble jeg ENDELIG 18 år! Det har egentlig ikke vært noe problem for meg å være den som er født sent på året, men det året man blir 18, er ekstra kjipt.. Alle i venninnegjengen er født fra januar til juli, og så kommer jeg da, slutten av desember. Så da har det vært et halvt år med venting og kvelder som bare varte til kl 23.30 for min del.. 

Jeg skulle jo egentlig ta mange bilder av gårsdagen, men slik ble det altså ikke.. Tok nesten ingen. Gårsdagen bestod av at litt over 00.00 ble jeg "vekket" av familien. Vi har jo den tradisjonen at bursdagsbarnet skal bli vekket om morningen med gaver og lignende, men siden mamma skulle på tidligvakt, ville hun gjøre litt over tolv i stedet. Så da kom de ned med gaver og bursdagssang. En av de gavene var en tur til Polen!!!! Det hadde jeg aldri trodd, og ble meget overrasket. Neste morgen stod jeg opp og lagde frokost til småbrødrene og meg, og så stakk jeg på polet og tok jomfruturen min der! Senere kom mormor og morfar, da vi spiste og jeg fikk noen gaver. Av de fikk jeg en meget  fin Daniel Wellington klokke, jeg eeelsker den! Klokken åtte kom jentene og vi gjorde oss klare for vorsj, før det senere ble min første lovlige tur på byen! Fikk utrolig mange gratulasjoner på byen, der tilfeldige folk kom bort og bare "e d du som har bursdag??". Haha! Hadde jo i teorien ikke bursdag da, siden klokken var over tolv, men joda, still my birthdaay! Fikk også en bursdagskebab av en tilfeldig som kom og ga den til meg! Haha såå snillt! 

Uansett, dagen min var med andre ord meget vellykket, og tuusen takk for en fiinfin kveld på byen!

My sexy friend med sin nye hatt. 

Har du fylt 18 år?

//Kommenter her

flickorna på julaboll

Skrevet av sotangen @ 16.12.2013. 2 kommentarer

Forrige uke var skikkelig travel, alt tiden min gikk til var skole og jobb. Har endelig fått meg en jobb, og har funnet ut at jeg suger på å samkjøre jobb og skole. Håper jeg blir bedre, visst ikke blir det nok bare masse penger og dårlige karakterer på meg, ikke det at den første delen er så ille. 

Uansett, i helga var jeg og fem andre venninner på juleball i Ålesund! Veldig koselig og bra at vi endelig klarte å finne på noe annet enn et lite vorsj før ut i Molde, selv om ikke alle jentene var samlet.. Ballet var bra, og veldig gøy å se Italobrothers og The United live! Hotellfrokosten var uansett høydepunktet med hele turen. Jeg bare elsker hotellfrokost, selv om jeg bare spiser vanlig brødskive med ost og gjerne litt eggerøre... 

Duden fra Italobrothers! 

Jeg hadde ingen anelse på hva jeg skulle ha som overskrift, så da slo jeg til med litt svensk. Aner ikke om det er riktig, da..

 

Hva gjorde du i helgen?

//Kommenter her

ønskeliste

Skrevet av sotangen @ 04.12.2013. 7 kommentarer


Billett til Hove 2014 // Justin Bieber The Key // Pysj // Festivalinspirert ryggsekk // Beats By Dr Dre // Morgenkåpe/slobrok // Marc By Marc Jackobs klokke // Lue // Treningstøy // Lave Converse div farger // Øredobber som passer til oppover øret // Heels // Joggesko // Leppestifter // Klær og statementsmykker // Solbriller

Edit: Haha, jeg må bare si det. Bildet av klokken er faktisk bestevenninna mi som har tatt, og jeg fant det på weheartit. Så all creds til henne! Hun har forresten blogg og, hun blogger ikke da vel og merke.. Teit!!!  

Hva ønsker du deg til jul?

//Kommenter her
hits