Jugendfest

Skrevet av sotangen @ 28.08.2014. 0 kommentarer

Endelig en ny hendelse. Siden sist har det egentlig ikke skjedd så mye. Det har vært sommerferie, men bortsett fra Hove, Moldejazzen og jobb, har det ikke skjedd stort mye i hverdagen min. Jazzen gikk ut på å gå i gaten i totalt 10 min, og dra ut tre av dagene. Ikke så spennende akkurat, og det er ikke jobbingen heller. MEN nå har jeg endelig fått gjort noe, for nå har jeg vært på Jugendfest i Ålesund! 

Jeg dro nemlig på Jugendfest med tre venninner, to av de var med til Hove! Jeg og en venninne kjørte til Ålesund rundt kl 1400 og var fremme og klar til å vorsje og ordne oss i teltet, etter å ha handlet, kjørt oss vill og skaffet oss  armbånd, rundt 18. Og ja- vi lå i telt! Ganske greit, for campingen lå rett ved Color Line, så det var bare å gå til der Jugendfesten var. Fredagen vorsjet vi som sagt i teltet, og rundt 22.30, da Klingande skulle spille, dro vi bort. Første dagen møtte jeg overraskende mange kjentfolk fra alle kanter, tror jeg var oppe i 10! Jeg og hun jeg kjørte ned med mistet de andre i begynnelsen av kvelden, så vi var alene stort sett hele tiden. Men det gjorde ikke noe, vi hadde det dritfett! Haha. Etter hvert bestemte vi oss for å spise noe, jeg spiste en eller annen wrap, og den ble jeg rett og slett FRELST av. Plutselig ble vennina mi dårlig, så vi fikk en vakt til å snike oss ut, og før vi vet ordet av det kom to andre vakter og jagde oss vekk fra området, haha.. Vi sto litt utenfor stadionen mens vi dansen og sang litt, før David Guetta plutselig begynte. Så bestemte vi oss for å dra inn igjen, for vi kunne ikke gå glipp av det! På veien inn møtte vi en ambulanse som ville ta selfies med oss :-))) Så stakk vi inn igjen og herjet David Guetta! På veien tilbake til campingen ble venninna mi sulten, og vi skulle finne et sted de hadde Take Away, og uten å lykkes gikk vi rundt og triglet folk etter mat. Neida. Men vi spurte, og fant plutselig noen som ville spandere pølse på oss! Så da ble det pølsenach med et lesbisk gift par! Artig! Så tok vi kvelden og sovnet i bilen. (Ikke teltet hehehe). 

HALLO glemte nesten å skrive at vi var på Broiler og, for deeett var vi jo! (jeg for andre gang, var jo der på juleball i 2012:-))))


(viktig å si at meningen med bildet til høyre er at vi fikk gå inn en inngang som gjorde at vi kom fortere frem hehe) 


Lørdagen begynte klokken 0600, da var folk enten ferdige med nach eller begynt på igjen, usikker der ass. Sovnet fort igjen, og så da vi våknet ble det frokost med frossenpizza. Etter hvert dro vi en liten tur på Moa, der vi såg litt rundt. Etter en liten stund dro vi tilbake til campingen, startet å ordne oss mens vi vorsjet. Så dro vi deretter og vorsjet med de i naboteltet, før vi dro på vorsj til en av de vi var på Hove med som går på skole og har hybel i Ålesund. Veldig artig! Vorsjet var veldig artig, og etter hvert sluknet to av fire av oss... Mens de to lå og sov, dro jeg og resterende på Jugendfesten, men hun ditchet meg tidlig, og jeg endte opp alene. Etter mange snaps der det stod "i e her" og et bilde av scena fra han vi vorsjet hos, ga jeg han opp og fant heller en kollega å være med. Så hang jeg med han og dro på Icona Pop. Kvelden endte tidlig og denne gangen endte jeg i teltet. 

 

På søndag varførsteprio og hente ene som stakk av med typen, for så å skaffe mat. Her ble det YUMMY pizza fra expressen. Så pakket vi alt av stuff og stakk hjem igjen. På grunn av hjemmekamp Molde - Ålesund (som endte 5-0), var fergekøa ENORMT lang, så vi måtte vente i ca en time til sammen på ferga, wohoo. MEN til slutt var vi hjemme og slitne, før jeg så ble tvingt på jobb, som absolutt ikke var planen at all. 

//Kommenter her
hits