Hove 2014

Skrevet av sotangen @ 10.07.2014. 0 kommentarer

En ny stor happening, et nytt innlegg på bloggen. 

Natt til lørdag 28. juni dro nemlig jeg, en venninne og to kompiser nedover til Hovefestivalen på Tromøya. Etter ca. 10 timer kjøring (jeg og Oda Kristin skapp å kjøre, hehe), var vi endelig fremme. Rundt 11.30 på morgenen "sjekket" vi inn på festivalområdet og vi var klare for festival!

Det første vi gjorde var å finne en plass å telte, vi valgte et hjørne ved siden av benk og grill, sykt smart faktisk. Vi satt opp teltene og startet på flasken. Lørdagen var den ingen store artister som vi ville se, bortsett fra Admiral P seff;p, så planen var egentlig bare å komme seg til bunnen av flasken. Dette klarte vi hele gjengen, og jeg og et par andre hadde allerede sluknet før Admiral P klokken 23.30 på kvelden. Dette kan også skyldes veeeldig lite søvn på vei ned... Vi fikk også et par venner i løpet av den første kvelden som vi så igjen flere ganger i løpet av uka! Gjengen jeg dro med! 


Søndag var det kun Savant, og hele gjengen var sykt giret på det. Denne konserten var ikke før seent på kvelden, så før det gikk vi egentlig bare å subbet rundt og prøve å finne på noe å gjøre. Vorsingen startet rundt klokken 15 for flere, og vi gikk raskt bort til de vi ble kjent med dagen før. Da tiden var kommet dro vi først på Kaveh og deretter på Savant som var på samme scene rett etter. Ettersom jeg hadde mistet nesten alle, var det bare jeg og Joachim som stod sammen på denne konserten. Men gøy var det uansett! Vi møtte på et par britiske homser som hadde med seg glitter, så gav de meg en håndfull som de ba meg blåse utover mengden. Gjett om jeg og Joachim ble full av glitter, hahah. På mandag hadde festivalen offisielt startet, og man merket at det kom flere og flere folk. Teltplassen som vi hadde med rimelig god plass rundt oss, ble etter hvert fylt opp med diverse telt. Dagen begynte som alle andre, stå opp, dusje av seg festivalsvetten, gå rundt og loke for så å komme seg til konsertene man ville på. Under lokingen rundt i handlegaten møtte jeg Kong Halvor og Dennis, heheh #lykke. Konsertene vi skulle på denne dagen var Of Mice & Men, Pretty Lights og Disclosure. Of Mice & Men var egentlig ganske gøy, men jeg var verken full eller brisen, så klarte ikke se for meg hvilken måte jeg skulle digge dette, haha... Det ble litt for klein stemning for meg, og i tillegg følte jeg at jeg stod alt for nerme scenen for å høre musikken ordentlig. Jeg hadde og feilberegnet været, her snakker vi tykk strømpebukse og cardigan i STEKENES sol. Men gøy var det! Pretty Lights var og ganske artig, veldig facsinerende lys og bra musikk! Til slutt var det Disclosure som også var veldig artig! På tirsdag var det endelig et band jeg hadde gledet meg skikkelig til, nemlig You Me At Six! Metal/rocke spillelisten min på spotify er kalt opp etter en av sangene dems, nemlig Underdog, hehe. Etter denne konserten var det også Bastille, som det begynte å pissregne under... (heldigvis det eneste av regn senere enn klokken 0800 på morgenen i løpet av hele uken!). Så var det The Offspring, der kjente jeg kun igjen sangene som kom helt på slutten, men artig var det! Så John Newman, fikk desverre bare med meg en sang siden vi ville ha bra plasser på MARTIN GARRIX (var heldigvis Love Me Again jeg fikk høre). Og ja, til slutt var det Martin Garrix som toppet listen av konserteropplevelser på Hove like etter BMTH. Det var forresten veldig vanskelig å ta bilder av Martin Garrix i og med at det var lys over alt og det aldri ble bra fokus.. Jeg tok og tatto, som varte et par timer før den begynte å gå vekk... 


Ooog på onsdag kom eendelig de metalkonsertene jeg hadde gledet meg til! Nemlig Memphis May Fire og Bring Me The Horizon! Men før disse konsertene vorset vi, og jeg drakk ordentlig for første gang siden søndagen (haha), som resulterte i en litt for vimsete meg :-) Første konserten jeg dro på var Schoolboy Q, kunne ingen av sangene, men dro dit med en venn. Såå var det Memphis May Fire, syykt artig!! Så var det BMTH etter en liten pause, deretter Ellie Goulding, men gikk etter en liten stund, ble litt kjedelig etter hvert.. Kunne uansett høre sangene fra campen da, haha. Så til slutt var det Lemâitre, som jeg klarte å sovne under fordi jeg var så syykt trøtt.. Flinke mei. Denne dagen møtte jeg også to bloggere, nemlig Sophie Elise og Annais (enklere å kalle henne det, hehe). Tror møtet med Annais var litt kleint, men la gå. Hun er forresten sykt pen irl og. På dette tidspunktet var jeg forresten sykt solbrent, derfor tomat i trynet. :--)

Så kom torsdag og siste konsertdag. Vi (jeg) tok min andre tur inn til Arendal sentrum, som er en utrolig koselig by! Der jeg og Oda Kristin dro på café, mens guttene satte seg på Mac Donalds....... Hoveuka sluttet med Example først, deretter Imagine Dragons og helt til slutt Madeon. Example var veldig artig, fikk sitte på skuldrene til noen, hahah. Imagine Dragons var også bra, men stod ganske langt bak så fikk ikke med meg så mye. Og til slutt Maden, der jeg først satt ganske langt bak, før jeg bestemte meg for å finne noen andre inne i klyngen. Så da gikk jeg alene ned, presset meg sakte, men sikkert frem, hvor jeg til slutt stod en håndlengde fra gjerdet helt fremme ved scenen. Da jeg hadde stått der i typ to min, bestemte jeg meg for at dette var nok og jeg gikk tilbake til der jeg satt i starten. Dette uten å finne noen av de jeg letet etter.. Da jeg satte meg ned, ble jeg også så sliten at jeg dubbet av litt her og der, det ble litt kjedelig på Madeon i lengden, han sa så å si INGEN ting... Se hvor pene de på det siste bildet er! Love you guise <33 Guttene ble jeg kjent med der! 

Fredag morgen våknet vi klokken 0700 og var ute av festivalområdet litt rundt 0830. Så uheldige som vi var møtte vi på en ulykke et litte stykke på veien, så turen ble ca to timer lenger enn planlagt, men vi kom heldigvis trygt hjem til slutt! 

#hove2014

 

//Kommenter her
hits