Rhodos 2013

Skrevet av sotangen @ 30.06.2013. 8 kommentarer

Da er jeg endelig hjemme fra Rhodos. Har hatt en fantastisk fin uke med soling, bading, god (middels) mat, venner, både nye og gamle, familie, shopping og gatevandring. Været på Rhodos var ganske fint, var rundt 30 grader hele tiden. På grunn av vinden kjentes det ikke helt slik ut, men det gjorde ingenting for jeg holdt på å smelte bort uansett. Vi spiste på restaurant hver dag, jeg var egentlig ikke så veldig heldig med maten jeg fikk, alle andre var det da, så den var bare middels. Jeg likte best maten siste kvelden, gresk aften på hotellet, oh yes. Hver dag gikk egentlig ut på det samme, først soling og bading fra morgenen til ut på dagen, så dro vi enten inn til Rhodos by, eller ordnet oss til middagen. Vi gjorde selvfølgelig andre ting og, som å gå å se i gatene rundt hotellet, ligge på stranden, bade på stranden, spille kort og diverse. Vi var ganske heldig med hotellet, veldig fint hotell og fin plassering, ikke noe langt fra stranden, nærme forskjellige butikker, og ikke for langt fra bussen inn til Rhodos.  

#ferieminner

//Kommenter her

5 days until

Skrevet av sotangen @ 17.06.2013. 0 kommentarer

Næmmen, oj, folkens. I dag er det kun fem dager til jeg drar til Rhodos! Drar dit med mamma, småbrøderene mine, og noen barndomsvenner, mor + to barn. Jeg GLEEDER meg, da blir det masse tanning, bading, god mat og varmt vær! Heerlig. Mamma bestilte turen for kun fire dager siden, så det er ganske spontantur. Hadde sett for meg en liten harrytur eller noe, men neida, RHODOS HERE I COME. 

 
 

Og så litt bilder fra der vi skal bo. Vi skal bo på en leilighet, det ser utroolig fint ut der! Skal ikke love noe blogging derifra, tror ikke jeg skal ha med meg macen dit, men skal selvfølgelig blogge når jeg kommer hjem! 

 

- Turisten Synnøve

//Kommenter her
hits