Disney World - Magic Kingdom

Skrevet av sotangen @ 15.03.2012. 6 kommentarer

I går dro vi til Magic Kingdom, som er en av de mindre parkene i Disney World. Så Disney slottet, to parader og fyrverkeri. Fyverkeriet var skikkelig flott, og selvfølgelig paradene og. Vi gjor mye forksjellig der, vi tok blant annet en berg og dalbane, en lignende tømmerrenne, og forskjellige ting som var der. 

Det var kjempelang kø for å komme inn til Disney World, både til parkeringsplassen, til billettluka, i billettluka, båten til Magic Kingdom, og inn til selve parken. Det var altså masse kø, og selvfølgelig kø inne i parken og. Parkeringsplassen så ut til å være utrolig stor, man måtte nemlig bli kjørt fra der vi parkerte bilen til billettluka. Og så tok man båt fra billettluka og inn til selve parken. Det var utrolig stort der, og jeg hadde en kjempe fin dag! 

-Synnøve

//Kommenter her

Gatorland

Skrevet av sotangen @ 14.03.2012. 1 kommentar

Gårsdagen gikk ut på å kjøre. Tror vi kjørte i syv timer, fra Florida Keys til hotellet vi er på nå i Orlando.

Men da er dag to i Orlando nesten over. I dag har vi vært på en alligatorfarm kalt Gatorland. Der var det alligatorer og krokodiller, fugler og slanger. Etter vi hadde vært på Gatorland, dro vi til hotellet og spiste litt og så på et kjempe stort shopping senter.

 

I ,morgen tar vi turen til en av parkene her, er ennå ikke sikker på hvilken. 

//Kommenter her

Dag 2 og 3, Oasis of the Seas

Skrevet av sotangen @ 12.03.2012. 0 kommentarer

DAG TO

Andre dagen på cruisebåten var det bare avslapping og kikking på båten. Senere dro vi på et show kalt Frozen in Time, et kunstløp show. Vi dro deretter å spiste middag på Vinjammer, servitørene der var kjempesnille, haha. 
(Bilder fra solnedgangen da båten dro fra båthavnen, fant ingen bilder fra dag to)

 

DAG TRE

Tredje dagen stoppet cruisebåten ved Labadee, Haiti. Det er jo et veldig fattig sted, men Royal Caribbean har et innesperret sted der kun for cruisere. Det var masse forksjellig vi kunne gjøre der, men vi valgte å gå rundt og se, sole oss og bade. Vannet der er utroolig salt, så det var ikke så deilig å dukke. -Synnøve

//Kommenter her

Key West

Skrevet av sotangen @ 12.03.2012. 0 kommentarer

I dag tok vi turen til Key West, der vi var først på stranden. Været var varmt, og det var veldig fint der. Etterpå gikk vi rundt og så i butikker og rundt i området der.


Var folk som drev å gjor forksjellige ting overalt, sjonglerte med mye rart osv. 

Hanene går rundt fritt, her sett på en parkeringsplass, haha. 

 

Var også som sagt på Key West i går, da vi så en veldig fin solnedgang. 

Har hatt to veldig fine dager i Key West, men i morgen drar vi til Orlando. 

//Kommenter her

Dag 1, Oasis of the Seas

Skrevet av sotangen @ 11.03.2012. 0 kommentarer

Akkurat nå blogger jeg fra Florida Keys, men skal fortelle dere litt fra cruiset. Har ikke hatt internett på egen pc, så har ikke fått blogget. Men nå har jeg internett, så da kommer det noen innlegg! 

På lørdag kjørte vi nedover til cruisebåten, gikk ganske tidlig ombord i cruisebåten, rundt to tiden, men den gikk ikke før fem. Rotet litt med retninger på veien til cruisebåten, kjørte oss blant annet vill i et parkeringshus. Og så var vi på en motorvei, der to veier gikk til terminal A, to til terminal B til flyplassen og en til "rental car return".

Første bilen og første hotellet vi sov på, var der kun i en dag. Cruisebåten. 

Den første dagen på cruisebåten brukte vi egentlig bare til å gå rundt, se og ta bilder.Og det første måltidet jeg spiste.


Det tok sikkert 2-3 dager for å bli kjent med cruisebåten, men er sikker på at vi fortsatt ikke så alt. Det var blant annet 25 restauranter der, og om man spiste på tre av de hver dag, ville man fortsatt ikke vært gjennom alle etter en uke.

Dette var forresten bare dag en, resten kommer senere! 

Nå er vi som sagt på Florida Keys, tror vi skal kjøre ut til Key West og være der resten av dagen og kose oss på stranden osv. 

-Synnøve

 

 

//Kommenter her

03.mar.2012

Skrevet av sotangen @ 03.03.2012. 1 kommentar I går reiste vi i 21 timer, først fly fra Molde til Oslo, så til Amsterdam, så fra Amsterdam til Atlanta, som tok ca. ni timer og til slutt fra Atlanta til Orlando. Sov faktisk ingen ting før vi tok det siste flyet. Skal si at alle var stuptrøtte da vi kom til Atlanta, så det var deilig og komme frem til hotellet og få sove litt!

 Akkurat nå er klokken kvart på ni, og vi har allerede vært våken i noen timer... Våknet i seks tiden helt av oss selv. Vi har nå spist frokost og er snart klare for å sitte i bilen i tre timer til cruisebåten.

Tenkte bare å slenge med noen bilder fra turen, kom på at jeg filmet mer enn jeg tok bilder.. Jaja, skal ta flere bilder senere!Flyet fra Amsterdam til Orlando Det ser ikke så veldig stort ut egentlig, men var kjempe stort inni!Og ekornet lillebror bare måtte ta bilde av, søtt.

 

Har faktisk ikke flere bilder, men det var ikke akkurat så mye å ta bilde av på flyplassene heller..

Men da snakkes vi!

-Synnøve

//Kommenter her
hits