Bildedryss

Skrevet av sotangen @ 29.02.2012. 4 kommentarer

Jaa, fikk vite at vi skal ta fly fra Molde til Oslo på fredag i steden for å kjøre til Oslo via Bjorli. Bilturer kan bli litt kjedelige i lengden..

Har ikke så mye mer å skrive om turen før vi drar, så da tenkte jeg at jeg kunne friste dere med et par bilder!

Vi skal være i Orlando.

I Florida.


Disney Land.


Badebaseng på cruisebåten.


Inne på cruisebåten.


Her skal jeg sole meg altså!


Fra Jamaica. Fantastisk!


I Jamaica.


Mexicooo.

Her er et kart over hvor cruisebåten går. Fra USA, til Labadee i Haiti, til Falmouth i Jamaica og til slutt til Cozumel i Mexico. 

Alle bildene er funnet via Google, men vi satser på at det ser slik ut når jeg er der og!

-Synnøve

//Kommenter her

Oasis of the Seas og Florida

Skrevet av sotangen @ 28.02.2012. 5 kommentarer

Hei!

Fikk akkurat vite at det kanskje ikke var internett på cruisebåten alikevel og at jeg burde satse på mest blogging den andre uken.. Men uansett skal jeg blogge når jeg får tid, som vi satser på blir en del! 

Men da skal jeg fortelle dere litt mer om reisen vi skal på! Hele familien min reiser nemlig til USA nå veldig snart. Vi skal være borte i nesten tre uker. Reisen begynner allerede torsdag 1. mars da turen går mot Bjorli og Oslo. Fredag tar vi flyet 13.10 og lander i Florida 17 timer senere, 06.10 norsk tid. (00.10 local time, Orlando). På lørdag 3. mars i fem tiden (local time, Orlando) går vi ombord på Cruisebåten som heter Oasis of the Seas. Cruiset varer i en uke, fra lørdag ettermiddag til lørdag morgen en uke senere.

Båten Oasis of the Seas går i Caribbean, og har stoppesteder ved Haiti 5. mars, Jamaica 6. mars og Mexico 8. mars med ca. en dag på hver stoppested. Vi ankommer om morgenen og reiser på ettermiddagen/kvelden. Den 10. mars ankommer vi i Florida igjen, hvor vi skal tilbringe resten av feren. På cruisebåten skal hele familien på fem ligge på en og samme lugar. Lugaren er ganske stor, men jeg har ikke klart å finne noen bilder av den. Kan sikkert ta noen bilder når jeg kommer dit. 


Ahh, bare se hvor herlig det ser ut! Klartevegg og greier.

Når cruiset er ferdig skal vi som sagt tilbringe ferien i Florida. Florida er jo stappfull av ting å gjøre, så vi skal vi gjøre noe av det som er å gjøre der. Som Disney Land, Sea World, sikker flere land, shopping og litt forksjellig. Vi skal også kjøre til Key West, som er en øyrekke fra Florida og nedover Caribbean, og være der et par dager. 


Disney Land.


Sea world.

 

Jeg skal inrømme at jeg gleder meg veldig til opplevelsen og være borte i tre uker! Ahh, dette må være drømmereisen! Og det kommer sikkert enda mer om reisen i morgen, så stay tuned! :-)

Såå, hva synes dere? Fantastisk eller?

-Synnøve

 

 

 

//Kommenter her

Det blir så bra

Skrevet av sotangen @ 27.02.2012. 3 kommentarer

Heisann! Jeg heter Synnøve og har bestemt meg for å blogge fra turen vi drar på om noen veldig få dager. Det kommer til å bli minst ett innlegg hver dag, kan ikke love så særlig mye mer i tilfelle det ikke er internett der vi skal. Satser på at det er internett den første uken da vi er på cruise, men resten er jeg veldig usikker på. Kommer sikkert til å være veldig opptatt, men som sagt, oppdateringer skal dere få! Innleggene vil være om min hverdag på turen, og hva jeg har gjort på og det skal selvfølgelig være med bilder, hehe. Turen går forresten innom Florida og Caribbean, der cruiset går, om dere lurte på det, men mer om turen skal dere få senere. Skal også endre mer på designet, er ikke så veldig flink med koder og sånt, men skal se hva jeg får til!

Dette blir braaa! Da håper jeg at dere vil ta dere tid til å følge bloggen videre min og at dere liker den!

 

Cruiset jeg skal på, mer om det får dere senere!

Da snakkes vi, sikkert. Hehe. Klem.

 

 

 

//Kommenter her

Velkommen til min blogg!

Skrevet av sotangen @ 27.02.2012. 18 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

//Kommenter her
hits