tbt USA 2012

Skrevet av sotangen @ 23.01.2014. 4 kommentarer

 


Tok meg endelig tid til å redigere bildene fra USA, haha. Ulempen er at bildene er litt små fordi jeg måtte lagre de fra bloggen. Jeg klarte å miste ALT av bilder og filmer fra USA... Noen ganger hater jeg maccen min og vil egentlig bare kaste den i veggen :-) 

#tbt #USA #Florida #MagicKingdom #Cruise 

//Kommenter her

Paris 2012

Skrevet av sotangen @ 18.01.2014. 2 kommentarer
Som jeg har sagt tidligere så har jeg hatt internasjonal linje på skolen der vi reiste to turer til utlandet i året. Tur nummer to gikk til Paris.

#paris #travelling

Har du vært i paris før? 

//Kommenter her

Bjorli #russ2014

Skrevet av sotangen @ 13.01.2014. 2 kommentarer

I helgen var jeg på Bjorli på russens skitur. Fy søren, for en helg. Hadde det helt sykt artig, synd at jeg bare dro med én fra russebilen pluss en venninne. Til tross for at vi bare var tre stykk hadde vi det helt konge, og jeg gleder meg som en liten unge til russetiden. Fantastiske medruss og russekull!

På fredagen kjørte vi nedover til Bjorli og var fremme på ettermiddagen. Da var det klart for å pakke ut og starte å vorsje. Vi bodde på en hytte med tre andre jenter. Hytten var faktisk ganske stor og fin. Vi startet å vorsje kl 20 og dro på festen litt etter 22. Festen var på et hotell på Bjorli, og på hotellet bodde det russ i hver eneste etasje på hvert eneste rom. Sykt mange russ med andre ord! Vi dro til et rom på hotellet og ble gåendes rundt mellom mange rom hele kvelden. Rundt klokken 23 kom Stian Thorbjørnsen fra Paradise Hotel og var artist den kvelden, ble utrolig bra stemning! Etter å ha vandret rundt hele kvelden dro jeg tilbake til hytten rundt to på natta. Bodde heldigvis ikke så langt fra hotellet. 

På lørdag var planen egentlig å stå på slalom, men ettersom det var utrolig kaldt og flaska fristet mer, ble det ikke noe slalom på oss. Vi begynte på å drikke klokken 14 (Tonje begynte kl 12.. #yolo), så dro vi på afterski klokken 15. Var nesten ingen der akkurat da, så jeg og en kompis stakk til hotellet og var der en liten stund, før vi dro til hytten og spiste "middag" i femtiden. Hørte det var da alle andre stakk på afterski, men jaajaa. Etter vi spiste fortsatte vi å drikke og startet å vorsje (det andre var vel vorsj før afterskien?), og dro på et nytt vorsj (haha..) i sjutiden. Så var vi på hotellet resten av kvelden. Ble en del spasering mellom hotellrom i denne gangen og, og vi ble og kjent med russ fra andre steder! Jeg og en kompis gikk rundt og gjor ugang og, vi er så badass. Hadde det helt sykt artig, og denne kvelden endte klokken tre.

Søndag våknet vi av at noen ropte at vi skulle være ute av hytten om en time (klokken var da ni..). Reduserte som vi var etter to dager med fest og fyll, tok vi oss sammen og ryddet alt vi skulle og var ute av hytten innen en time. Planen på søndag var og å stå på ski, men to dager på flaska tar virkelig på. Så etter vi hadde pakka ferdig dro vi opp til mormor og morfaren min som har hytte på Bjorli, og var der en liten stund. Der fikk vi servert mat og drikke, tok oss en liten blund og så kjørte hjem igjen rundt 15. Tok forresten nesten ingen bilder, er heldig som lagret et par jeg sendte på snapchat liksom.. Lover å bli bedre på det der as. 

 Når er du russ? Og har dere skitur for russen? 

#russ2014 #russensskitur

//Kommenter her

NYTTÅRSFORSETTER 2014

Skrevet av sotangen @ 02.01.2014. 2 kommentarer

Hei, og godt nytt år alle sammen! Romjulen har gått utrolig fort og nå er vi allerede i 2014.. Husker fortsatt godt nyttårsaften til 2013, januar og hele begynnelsen av i fjor. Tiden går alt for fort, jeg ble plutselig 18 år, og er nå på siste halvåret av 3. året på videregående. Jeg er søren meg snart russ, og snart ferdig med 13 års skolegang! Det skal bli SÅ deilig å få begynne på noe annet. 

Uansett, så tenke jeg å lage nyttårsforsetter for 2014. Jeg kommer nok ikke til å gjennomføre halvparten, men det viser at jeg prøver i alle fall? Haha. 

  1. Fullføre skolen. Og dette med bra karakterer. En ting er å komme seg gjennom skolen, men en annen ting er å få greie nok karakterer til å komme inn på det studiet man vil senere. Har heldigvis alternativet å dra i forsvaret, så da gjør det ikke mye om karakterene mine går i dass. Skal gjøre mitt beste da. 
  2. Bevege meg mer. Ikke i form av å trene på treningssenter, det har jeg funnet ut at ikke er noe for meg. Jeg hadde medlemskap på et treningssenter i tre måneder: de to første ukene trente jeg to ganger i uken, de to neste trente jeg tre, i måned nummer to trente jeg hver dag, bortsett fra lørdag. Så ble det en bråstopp og jeg trente ikke hele den siste måneden, og slik har det vært siden. Jeg har suttet i ro så å si hele tiden, nå har jeg heldigvis fått meg jobb, så beveger meg litt mer. Men målet er å gå litt flere småturer og ikke sitte inne en hel dag og se på tv-serier..
  3. Være mer sosial. Invitere på spillkvelder, vinsmaking, tapas-kveld, jentekveld og rett og slett bare være mer med venner enn en ut-tur i uka. 
  4. Oppleve minst et nytt sted i verden. Nå har jeg ikke lenger internasjonal på vgs, så da må jeg reise på egenhånd. I fjor var jeg på Island og i Rhodos, i år har jeg fått meg tur til Polen!! 
  5. Bli flinkere til å gjøre lekser og øve til prøver. Dette sier jeg hvert eneste år, jeg klarer det aldri. Men nå gjelder karakterene som aldri før, så da er det bare å gi bonn gass og gjøre mitt beste, for bedre enn det kan jeg ikke. 
  6. Bruke mindre penger og spare mer. Jeg har vel egntlig aldri vært så stor på pengebruken, men jeg kjøper mye unødvendig. Nå som jeg har fått jobb kan jeg spare en del av det, og siden russetiden kommer til å bli sykt dyr, må jeg nok spare mer og bruke mindre. 
  7. Lese mer bøker. Jeg elsker jo egentlig å lese, men har i det siste heller sett et par ti episoder meg en tv-serie enn å sette meg ned med en god bok. Dette er egentlig litt trist, for det er så veldig mange gode bøker å lese! 
  8. Holde orden på livet, rommet, skole, venner og familie. 

 

Har du noen nyttårsforsetter? 

//Kommenter her
hits