The time of my life

Skrevet av sotangen @ 18.04.2013. 2 kommentarer

Åååh, my. I går hadde jeg virkelig the time of my life, jeg var nemlig på Justin Bieber-konsert!!! Herreguud, det var en FANTASTISK opplevelse! Jeg, Amalie og Anna dro og stilte oss i kø rundt halv ni tiden, for å prøve å få bra plasser så langt fremme som mulig. Vi slapp inn i køsystemet og "slusene", som de kalte det, rundt halv 11 og var der vi skulle sitte mesteparten av tiden rundt halv ett. Vi kom egentlig passe langt frem, og var på rad 4 i køen, og her satt vi da og ventet i 6 timer. De slapp oss inn til arenaen klokken halv seks. Alt gikk kjempefint med kø og alt det der helt til de bare slapp alle sammen inn samtidig, og alle blandet seg, så om du ikke var helt fremmerst, så havnet du utroolig langt bak (med mindre du klarte å snike deg frem, som utrolig mange gjor). Det var sniking hele tiden, derfor vi havnet litt lenger bak en vi hadde trengt... Meen siden vi hadde DiamondCircle biletter, så vi UTROLIG bra alikevel. Sto vel mindre enn TO meter fra selveste Justin Bieber under konserten. Og herregud han er så kjekk. Da vi kom inn til DiamondCircle-feltet satt vi der en liten stund, sånn ikke å veldig langt fra forrest, før de ba alle om å reise seg, alt ble kaos og vi endte bakerst.. Heldigvis var det utrolig god plass baksert i DiamondCircle-feltet, så vi kunne vel egentlig ha lagt oss ned på bakken om vi ville. Syns virkelig synd på de som hadde GoldenCircle-biletter, de fremste var jo helt most (men de så sikkert bra, da). Vi så i alle fall utrolig bra! Etter en stund kom en finsk gutt som het Robin eller noe, og varmet opp. Han var søt og flink, (han sang litt på finsk da...) selv om det hadde vært kult om det kom en mer kjent artist og varmet opp. Etter han var ferdig, måtte vi vente enda litt til, før DJ TayJames kom på scenen og lagde god stemning! Lurer på hvor mange ganger han faktisk sa "Put your hands in the air!" i løpet av den tiden han var på scenen. Da TayJames var ferdig, måtte vi vente enda litt til, ble utrolig mye venting den dagen, ja... Og plutselig begynte de å telle ned fra 10 min. Så awesome Beliebers som vi er, hylte jo alle på hvert minutt, det var jo såå syk stemning der! Og da det endelig var ferdig å telle ned, kom en lang intro, før Justin Bieber kom inn med englevingene, DA ble det stemning! Resten av konserten var bare helt utrolig, har aldri hatt det så fint. Fikk jo tårer i øynene da jeg innså at Justin Bieber faktisk er ekte, haha. Og da konserten var ferdig... Viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Og det vet jeg ennå ikke..... Har ikke gått opp for meg at jeg har vært på konsert heller. 

Fikk tatt en del bilder i går, men de ble ikke såå god kvalitet på. Det ble en utrolig lang dag, men 13 timer venting var så utrolig verdt det. Ble jo også kjent med mange flere søte Beliebers!Ble veldig mye tekst, jeg vet... Men hadde bare så mye på hjertet, og dette er egentlig mest for at jeg skal kunne gå tilbake og lese alt senere! 


Klem fra en stoka og trist Belieber 

//Kommenter her

JUSTIN FREAKIN' BIEBER

Skrevet av sotangen @ 26.03.2013. 2 kommentarer

UÆÆH, kan dere tro det? Om 20 dager drar jeg til Oslo, og om 18 er jeg på JUSTIN BIEBER-KONSERT! Herreguud. Har gledet meg til denne dagen i fire år, og endelig er den snart her! Husker da jeg for fire år siden satt å tenkte at jeg aldri noen sinne kom til å dra på en Bieber-konsert, men heldigvis tok jeg feil der, ja. Jeg og mamma drar nedover mandag 15. april, og konserten er kun to dager senere. Kommer til å bli helt fantastisk, gruer meg til det er over.. Vi skal være der til sent den 18., og jeg skal tilbringe konserten og flere av dagene med Amalie! Bieber er liksom.. vår ting. Haha, neida. Men jeg og Amalie er to av de som har vært fan (Beliebers) aller lengst, før så snakket vi ikke om noe annet. Var vel det som fikk oss til å bli enda bedre venner etter å ikke hatt så veldig god kontakt tidligere. Så det hadde egentlig blitt feil om jeg dro på konsert med noen andre! 

 

Denne herligheten skal jeg se om 18 dager. HerregGUD, jeg gleder meg. 
//Kommenter her
hits