NYTTÅRSFORSETTER 2014

Skrevet av sotangen @ 02.01.2014. 2 kommentarer

Hei, og godt nytt år alle sammen! Romjulen har gått utrolig fort og nå er vi allerede i 2014.. Husker fortsatt godt nyttårsaften til 2013, januar og hele begynnelsen av i fjor. Tiden går alt for fort, jeg ble plutselig 18 år, og er nå på siste halvåret av 3. året på videregående. Jeg er søren meg snart russ, og snart ferdig med 13 års skolegang! Det skal bli SÅ deilig å få begynne på noe annet. 

Uansett, så tenke jeg å lage nyttårsforsetter for 2014. Jeg kommer nok ikke til å gjennomføre halvparten, men det viser at jeg prøver i alle fall? Haha. 

  1. Fullføre skolen. Og dette med bra karakterer. En ting er å komme seg gjennom skolen, men en annen ting er å få greie nok karakterer til å komme inn på det studiet man vil senere. Har heldigvis alternativet å dra i forsvaret, så da gjør det ikke mye om karakterene mine går i dass. Skal gjøre mitt beste da. 
  2. Bevege meg mer. Ikke i form av å trene på treningssenter, det har jeg funnet ut at ikke er noe for meg. Jeg hadde medlemskap på et treningssenter i tre måneder: de to første ukene trente jeg to ganger i uken, de to neste trente jeg tre, i måned nummer to trente jeg hver dag, bortsett fra lørdag. Så ble det en bråstopp og jeg trente ikke hele den siste måneden, og slik har det vært siden. Jeg har suttet i ro så å si hele tiden, nå har jeg heldigvis fått meg jobb, så beveger meg litt mer. Men målet er å gå litt flere småturer og ikke sitte inne en hel dag og se på tv-serier..
  3. Være mer sosial. Invitere på spillkvelder, vinsmaking, tapas-kveld, jentekveld og rett og slett bare være mer med venner enn en ut-tur i uka. 
  4. Oppleve minst et nytt sted i verden. Nå har jeg ikke lenger internasjonal på vgs, så da må jeg reise på egenhånd. I fjor var jeg på Island og i Rhodos, i år har jeg fått meg tur til Polen!! 
  5. Bli flinkere til å gjøre lekser og øve til prøver. Dette sier jeg hvert eneste år, jeg klarer det aldri. Men nå gjelder karakterene som aldri før, så da er det bare å gi bonn gass og gjøre mitt beste, for bedre enn det kan jeg ikke. 
  6. Bruke mindre penger og spare mer. Jeg har vel egntlig aldri vært så stor på pengebruken, men jeg kjøper mye unødvendig. Nå som jeg har fått jobb kan jeg spare en del av det, og siden russetiden kommer til å bli sykt dyr, må jeg nok spare mer og bruke mindre. 
  7. Lese mer bøker. Jeg elsker jo egentlig å lese, men har i det siste heller sett et par ti episoder meg en tv-serie enn å sette meg ned med en god bok. Dette er egentlig litt trist, for det er så veldig mange gode bøker å lese! 
  8. Holde orden på livet, rommet, skole, venner og familie. 

 

Har du noen nyttårsforsetter? 

//Kommenter her

18 ååår

Skrevet av sotangen @ 22.12.2013. 4 kommentarer

I går ble jeg ENDELIG 18 år! Det har egentlig ikke vært noe problem for meg å være den som er født sent på året, men det året man blir 18, er ekstra kjipt.. Alle i venninnegjengen er født fra januar til juli, og så kommer jeg da, slutten av desember. Så da har det vært et halvt år med venting og kvelder som bare varte til kl 23.30 for min del.. 

Jeg skulle jo egentlig ta mange bilder av gårsdagen, men slik ble det altså ikke.. Tok nesten ingen. Gårsdagen bestod av at litt over 00.00 ble jeg "vekket" av familien. Vi har jo den tradisjonen at bursdagsbarnet skal bli vekket om morningen med gaver og lignende, men siden mamma skulle på tidligvakt, ville hun gjøre litt over tolv i stedet. Så da kom de ned med gaver og bursdagssang. En av de gavene var en tur til Polen!!!! Det hadde jeg aldri trodd, og ble meget overrasket. Neste morgen stod jeg opp og lagde frokost til småbrødrene og meg, og så stakk jeg på polet og tok jomfruturen min der! Senere kom mormor og morfar, da vi spiste og jeg fikk noen gaver. Av de fikk jeg en meget  fin Daniel Wellington klokke, jeg eeelsker den! Klokken åtte kom jentene og vi gjorde oss klare for vorsj, før det senere ble min første lovlige tur på byen! Fikk utrolig mange gratulasjoner på byen, der tilfeldige folk kom bort og bare "e d du som har bursdag??". Haha! Hadde jo i teorien ikke bursdag da, siden klokken var over tolv, men joda, still my birthdaay! Fikk også en bursdagskebab av en tilfeldig som kom og ga den til meg! Haha såå snillt! 

Uansett, dagen min var med andre ord meget vellykket, og tuusen takk for en fiinfin kveld på byen!

My sexy friend med sin nye hatt. 

Har du fylt 18 år?

//Kommenter her

flickorna på julaboll

Skrevet av sotangen @ 16.12.2013. 2 kommentarer

Forrige uke var skikkelig travel, alt tiden min gikk til var skole og jobb. Har endelig fått meg en jobb, og har funnet ut at jeg suger på å samkjøre jobb og skole. Håper jeg blir bedre, visst ikke blir det nok bare masse penger og dårlige karakterer på meg, ikke det at den første delen er så ille. 

Uansett, i helga var jeg og fem andre venninner på juleball i Ålesund! Veldig koselig og bra at vi endelig klarte å finne på noe annet enn et lite vorsj før ut i Molde, selv om ikke alle jentene var samlet.. Ballet var bra, og veldig gøy å se Italobrothers og The United live! Hotellfrokosten var uansett høydepunktet med hele turen. Jeg bare elsker hotellfrokost, selv om jeg bare spiser vanlig brødskive med ost og gjerne litt eggerøre... 

Duden fra Italobrothers! 

Jeg hadde ingen anelse på hva jeg skulle ha som overskrift, så da slo jeg til med litt svensk. Aner ikke om det er riktig, da..

 

Hva gjorde du i helgen?

//Kommenter her

ønskeliste

Skrevet av sotangen @ 04.12.2013. 7 kommentarer


Billett til Hove 2014 // Justin Bieber The Key // Pysj // Festivalinspirert ryggsekk // Beats By Dr Dre // Morgenkåpe/slobrok // Marc By Marc Jackobs klokke // Lue // Treningstøy // Lave Converse div farger // Øredobber som passer til oppover øret // Heels // Joggesko // Leppestifter // Klær og statementsmykker // Solbriller

Edit: Haha, jeg må bare si det. Bildet av klokken er faktisk bestevenninna mi som har tatt, og jeg fant det på weheartit. Så all creds til henne! Hun har forresten blogg og, hun blogger ikke da vel og merke.. Teit!!!  

Hva ønsker du deg til jul?

//Kommenter her

21 days since & 21 days to go

Skrevet av sotangen @ 30.11.2013. 2 kommentarer

I DAG er det 21 dager siden Susann ble 19 år og 21 dager til jeg blir 18år. Kult, hæ? Ooog i kveld skal vi ha bursdagsfest, woop! Gleder meg veldig og er superklar for en kveld med masse beerpong. 


Dette er bilder av oss to gjennom tiden.  #yolo #swag #yoloswag 

Hvordan feiret du bursdagen din?

//Kommenter her

My birthday

Skrevet av sotangen @ 21.12.2012. 2 kommentarer

Fikk plutselig lyst til å blogge, så bestemte meg for å ta det på bursdagen min, så har jeg i alle fall noe å vise..

For ja, i dag er jeg endelig 17. år!!! Ganske teit alder egentlig, men deilig å ikke være den eneste som fortsatt er 16... Det er så kjipt å ha bursdag så sent på året, og når jeg tenker på det, så tror jeg faktisk at da jeg gikk førsteåret så var jeg yngst på skolen.. hehe, lille meg. Nå begynner jeg jo å nærme meg 18 år, som egentlig er ganske sykt. Lille meg snart 18 år. Det er fortsatt et helt år til, men uansett..! Tiden har gått utrolig fort, og 2012 har bare rast forbi, så er nok 18 hvert øyeblikk. 

Dagen i dag begynte med at jeg ble vekt på senga av mamma og småbrødrene med sang, gaver og lys. En tradisjon her hjemme som vi alltid gjør når noen har bursdag. Fikk fine gaver som jeg er meget fornøyd med, blandt annet en deilig Ulvanggenser!!! Og duftlys, så nå luker rommet mitt godt, tihi. Da jeg kom på skolen ble jeg møtt av mine beste kompiser og venniner med gratulasjoner, de er så søte! Og så ga fine Cecilie meg frokost <3<3 På skolen hadde vi quiz, og kåring av den snilleste julevennen i klassen (julevennen skulle være anonym og gi gaver og ting til sin julevenn) OG JEG VANT HEHE. Fordi, ja, jeg er snillest i klassen!!! Fikk premie og, sjokolade og diverse, er bilde av det under. Til slutt ønsket rektor oss god jul og slapp oss fri, og jeg og Cecilie stakk på café sammen og spiste nomnom mat! 

Da jeg kom hjem så jeg et par episoder med Supernatural (<3<3<3<3), før jeg og pappa dro å kjøpte inn mat og diverse til den bittelille feiringen som var i dag. Det er alltid hyggelig å feire bursdag, for mormor og morfar (<3<3) kom. Er alltid like koselig å se de igjen! Vi spiste pizza og oreoiskake, og koset oss en liten stund før de måtte dra videre. Fikk forresten en superfin veske av mormor og morfar! Det er den det er bilde av, bare at den ser bedre ut i virkeligheten.

Alt i alt har det vært en veldig koselig dag, og jeg har kost meg masse. Gleder meg til neste år, hehe. 

 

Der kom det endelig et innlegg fra meg siden jeg vet at alle dere savner at jeg blogger, loveyoutoo

Klem fra meg xo//Kommenter her
hits