18 ååår

Skrevet av sotangen @ 22.12.2013. 4 kommentarer

I går ble jeg ENDELIG 18 år! Det har egentlig ikke vært noe problem for meg å være den som er født sent på året, men det året man blir 18, er ekstra kjipt.. Alle i venninnegjengen er født fra januar til juli, og så kommer jeg da, slutten av desember. Så da har det vært et halvt år med venting og kvelder som bare varte til kl 23.30 for min del.. 

Jeg skulle jo egentlig ta mange bilder av gårsdagen, men slik ble det altså ikke.. Tok nesten ingen. Gårsdagen bestod av at litt over 00.00 ble jeg "vekket" av familien. Vi har jo den tradisjonen at bursdagsbarnet skal bli vekket om morningen med gaver og lignende, men siden mamma skulle på tidligvakt, ville hun gjøre litt over tolv i stedet. Så da kom de ned med gaver og bursdagssang. En av de gavene var en tur til Polen!!!! Det hadde jeg aldri trodd, og ble meget overrasket. Neste morgen stod jeg opp og lagde frokost til småbrødrene og meg, og så stakk jeg på polet og tok jomfruturen min der! Senere kom mormor og morfar, da vi spiste og jeg fikk noen gaver. Av de fikk jeg en meget  fin Daniel Wellington klokke, jeg eeelsker den! Klokken åtte kom jentene og vi gjorde oss klare for vorsj, før det senere ble min første lovlige tur på byen! Fikk utrolig mange gratulasjoner på byen, der tilfeldige folk kom bort og bare "e d du som har bursdag??". Haha! Hadde jo i teorien ikke bursdag da, siden klokken var over tolv, men joda, still my birthdaay! Fikk også en bursdagskebab av en tilfeldig som kom og ga den til meg! Haha såå snillt! 

Uansett, dagen min var med andre ord meget vellykket, og tuusen takk for en fiinfin kveld på byen!

My sexy friend med sin nye hatt. 

Har du fylt 18 år?

//Kommenter her

21 days since & 21 days to go

Skrevet av sotangen @ 30.11.2013. 2 kommentarer

I DAG er det 21 dager siden Susann ble 19 år og 21 dager til jeg blir 18år. Kult, hæ? Ooog i kveld skal vi ha bursdagsfest, woop! Gleder meg veldig og er superklar for en kveld med masse beerpong. 


Dette er bilder av oss to gjennom tiden.  #yolo #swag #yoloswag 

Hvordan feiret du bursdagen din?

//Kommenter her

My birthday

Skrevet av sotangen @ 21.12.2012. 2 kommentarer

Fikk plutselig lyst til å blogge, så bestemte meg for å ta det på bursdagen min, så har jeg i alle fall noe å vise..

For ja, i dag er jeg endelig 17. år!!! Ganske teit alder egentlig, men deilig å ikke være den eneste som fortsatt er 16... Det er så kjipt å ha bursdag så sent på året, og når jeg tenker på det, så tror jeg faktisk at da jeg gikk førsteåret så var jeg yngst på skolen.. hehe, lille meg. Nå begynner jeg jo å nærme meg 18 år, som egentlig er ganske sykt. Lille meg snart 18 år. Det er fortsatt et helt år til, men uansett..! Tiden har gått utrolig fort, og 2012 har bare rast forbi, så er nok 18 hvert øyeblikk. 

Dagen i dag begynte med at jeg ble vekt på senga av mamma og småbrødrene med sang, gaver og lys. En tradisjon her hjemme som vi alltid gjør når noen har bursdag. Fikk fine gaver som jeg er meget fornøyd med, blandt annet en deilig Ulvanggenser!!! Og duftlys, så nå luker rommet mitt godt, tihi. Da jeg kom på skolen ble jeg møtt av mine beste kompiser og venniner med gratulasjoner, de er så søte! Og så ga fine Cecilie meg frokost <3<3 På skolen hadde vi quiz, og kåring av den snilleste julevennen i klassen (julevennen skulle være anonym og gi gaver og ting til sin julevenn) OG JEG VANT HEHE. Fordi, ja, jeg er snillest i klassen!!! Fikk premie og, sjokolade og diverse, er bilde av det under. Til slutt ønsket rektor oss god jul og slapp oss fri, og jeg og Cecilie stakk på café sammen og spiste nomnom mat! 

Da jeg kom hjem så jeg et par episoder med Supernatural (<3<3<3<3), før jeg og pappa dro å kjøpte inn mat og diverse til den bittelille feiringen som var i dag. Det er alltid hyggelig å feire bursdag, for mormor og morfar (<3<3) kom. Er alltid like koselig å se de igjen! Vi spiste pizza og oreoiskake, og koset oss en liten stund før de måtte dra videre. Fikk forresten en superfin veske av mormor og morfar! Det er den det er bilde av, bare at den ser bedre ut i virkeligheten.

Alt i alt har det vært en veldig koselig dag, og jeg har kost meg masse. Gleder meg til neste år, hehe. 

 

Der kom det endelig et innlegg fra meg siden jeg vet at alle dere savner at jeg blogger, loveyoutoo

Klem fra meg xo//Kommenter her
hits