Bjorli #russ2014

Skrevet av sotangen @ 13.01.2014. 2 kommentarer

I helgen var jeg på Bjorli på russens skitur. Fy søren, for en helg. Hadde det helt sykt artig, synd at jeg bare dro med én fra russebilen pluss en venninne. Til tross for at vi bare var tre stykk hadde vi det helt konge, og jeg gleder meg som en liten unge til russetiden. Fantastiske medruss og russekull!

På fredagen kjørte vi nedover til Bjorli og var fremme på ettermiddagen. Da var det klart for å pakke ut og starte å vorsje. Vi bodde på en hytte med tre andre jenter. Hytten var faktisk ganske stor og fin. Vi startet å vorsje kl 20 og dro på festen litt etter 22. Festen var på et hotell på Bjorli, og på hotellet bodde det russ i hver eneste etasje på hvert eneste rom. Sykt mange russ med andre ord! Vi dro til et rom på hotellet og ble gåendes rundt mellom mange rom hele kvelden. Rundt klokken 23 kom Stian Thorbjørnsen fra Paradise Hotel og var artist den kvelden, ble utrolig bra stemning! Etter å ha vandret rundt hele kvelden dro jeg tilbake til hytten rundt to på natta. Bodde heldigvis ikke så langt fra hotellet. 

På lørdag var planen egentlig å stå på slalom, men ettersom det var utrolig kaldt og flaska fristet mer, ble det ikke noe slalom på oss. Vi begynte på å drikke klokken 14 (Tonje begynte kl 12.. #yolo), så dro vi på afterski klokken 15. Var nesten ingen der akkurat da, så jeg og en kompis stakk til hotellet og var der en liten stund, før vi dro til hytten og spiste "middag" i femtiden. Hørte det var da alle andre stakk på afterski, men jaajaa. Etter vi spiste fortsatte vi å drikke og startet å vorsje (det andre var vel vorsj før afterskien?), og dro på et nytt vorsj (haha..) i sjutiden. Så var vi på hotellet resten av kvelden. Ble en del spasering mellom hotellrom i denne gangen og, og vi ble og kjent med russ fra andre steder! Jeg og en kompis gikk rundt og gjor ugang og, vi er så badass. Hadde det helt sykt artig, og denne kvelden endte klokken tre.

Søndag våknet vi av at noen ropte at vi skulle være ute av hytten om en time (klokken var da ni..). Reduserte som vi var etter to dager med fest og fyll, tok vi oss sammen og ryddet alt vi skulle og var ute av hytten innen en time. Planen på søndag var og å stå på ski, men to dager på flaska tar virkelig på. Så etter vi hadde pakka ferdig dro vi opp til mormor og morfaren min som har hytte på Bjorli, og var der en liten stund. Der fikk vi servert mat og drikke, tok oss en liten blund og så kjørte hjem igjen rundt 15. Tok forresten nesten ingen bilder, er heldig som lagret et par jeg sendte på snapchat liksom.. Lover å bli bedre på det der as. 

 Når er du russ? Og har dere skitur for russen? 

#russ2014 #russensskitur

Skrevet av: MarteHBa @ 13.01.2014 kl.22:10
Så gøy! Hehe, det er nok noen år til ;) Ha en super uke :D
Skrevet av: sotangen @ 16.01.2014 kl.20:53
MarteHBa: Takk! Gled deg til russetiden :-)

Skriv en kommentarhits