NYTTÅRSFORSETTER 2014

Skrevet av sotangen @ 02.01.2014. 2 kommentarer

Hei, og godt nytt år alle sammen! Romjulen har gått utrolig fort og nå er vi allerede i 2014.. Husker fortsatt godt nyttårsaften til 2013, januar og hele begynnelsen av i fjor. Tiden går alt for fort, jeg ble plutselig 18 år, og er nå på siste halvåret av 3. året på videregående. Jeg er søren meg snart russ, og snart ferdig med 13 års skolegang! Det skal bli SÅ deilig å få begynne på noe annet. 

Uansett, så tenke jeg å lage nyttårsforsetter for 2014. Jeg kommer nok ikke til å gjennomføre halvparten, men det viser at jeg prøver i alle fall? Haha. 

  1. Fullføre skolen. Og dette med bra karakterer. En ting er å komme seg gjennom skolen, men en annen ting er å få greie nok karakterer til å komme inn på det studiet man vil senere. Har heldigvis alternativet å dra i forsvaret, så da gjør det ikke mye om karakterene mine går i dass. Skal gjøre mitt beste da. 
  2. Bevege meg mer. Ikke i form av å trene på treningssenter, det har jeg funnet ut at ikke er noe for meg. Jeg hadde medlemskap på et treningssenter i tre måneder: de to første ukene trente jeg to ganger i uken, de to neste trente jeg tre, i måned nummer to trente jeg hver dag, bortsett fra lørdag. Så ble det en bråstopp og jeg trente ikke hele den siste måneden, og slik har det vært siden. Jeg har suttet i ro så å si hele tiden, nå har jeg heldigvis fått meg jobb, så beveger meg litt mer. Men målet er å gå litt flere småturer og ikke sitte inne en hel dag og se på tv-serier..
  3. Være mer sosial. Invitere på spillkvelder, vinsmaking, tapas-kveld, jentekveld og rett og slett bare være mer med venner enn en ut-tur i uka. 
  4. Oppleve minst et nytt sted i verden. Nå har jeg ikke lenger internasjonal på vgs, så da må jeg reise på egenhånd. I fjor var jeg på Island og i Rhodos, i år har jeg fått meg tur til Polen!! 
  5. Bli flinkere til å gjøre lekser og øve til prøver. Dette sier jeg hvert eneste år, jeg klarer det aldri. Men nå gjelder karakterene som aldri før, så da er det bare å gi bonn gass og gjøre mitt beste, for bedre enn det kan jeg ikke. 
  6. Bruke mindre penger og spare mer. Jeg har vel egntlig aldri vært så stor på pengebruken, men jeg kjøper mye unødvendig. Nå som jeg har fått jobb kan jeg spare en del av det, og siden russetiden kommer til å bli sykt dyr, må jeg nok spare mer og bruke mindre. 
  7. Lese mer bøker. Jeg elsker jo egentlig å lese, men har i det siste heller sett et par ti episoder meg en tv-serie enn å sette meg ned med en god bok. Dette er egentlig litt trist, for det er så veldig mange gode bøker å lese! 
  8. Holde orden på livet, rommet, skole, venner og familie. 

 

Har du noen nyttårsforsetter? 

Skrevet av: Victoria Wisløff @ 02.01.2014 kl.21:27
Har flere av de samme :D
Skrevet av: sotangen @ 04.01.2014 kl.15:37
Victoria Wisløff: :D

Skriv en kommentarhits