My birthday

Skrevet av sotangen @ 21.12.2012. 2 kommentarer

Fikk plutselig lyst til å blogge, så bestemte meg for å ta det på bursdagen min, så har jeg i alle fall noe å vise..

For ja, i dag er jeg endelig 17. år!!! Ganske teit alder egentlig, men deilig å ikke være den eneste som fortsatt er 16... Det er så kjipt å ha bursdag så sent på året, og når jeg tenker på det, så tror jeg faktisk at da jeg gikk førsteåret så var jeg yngst på skolen.. hehe, lille meg. Nå begynner jeg jo å nærme meg 18 år, som egentlig er ganske sykt. Lille meg snart 18 år. Det er fortsatt et helt år til, men uansett..! Tiden har gått utrolig fort, og 2012 har bare rast forbi, så er nok 18 hvert øyeblikk. 

Dagen i dag begynte med at jeg ble vekt på senga av mamma og småbrødrene med sang, gaver og lys. En tradisjon her hjemme som vi alltid gjør når noen har bursdag. Fikk fine gaver som jeg er meget fornøyd med, blandt annet en deilig Ulvanggenser!!! Og duftlys, så nå luker rommet mitt godt, tihi. Da jeg kom på skolen ble jeg møtt av mine beste kompiser og venniner med gratulasjoner, de er så søte! Og så ga fine Cecilie meg frokost <3<3 På skolen hadde vi quiz, og kåring av den snilleste julevennen i klassen (julevennen skulle være anonym og gi gaver og ting til sin julevenn) OG JEG VANT HEHE. Fordi, ja, jeg er snillest i klassen!!! Fikk premie og, sjokolade og diverse, er bilde av det under. Til slutt ønsket rektor oss god jul og slapp oss fri, og jeg og Cecilie stakk på café sammen og spiste nomnom mat! 

Da jeg kom hjem så jeg et par episoder med Supernatural (<3<3<3<3), før jeg og pappa dro å kjøpte inn mat og diverse til den bittelille feiringen som var i dag. Det er alltid hyggelig å feire bursdag, for mormor og morfar (<3<3) kom. Er alltid like koselig å se de igjen! Vi spiste pizza og oreoiskake, og koset oss en liten stund før de måtte dra videre. Fikk forresten en superfin veske av mormor og morfar! Det er den det er bilde av, bare at den ser bedre ut i virkeligheten.

Alt i alt har det vært en veldig koselig dag, og jeg har kost meg masse. Gleder meg til neste år, hehe. 

 

Der kom det endelig et innlegg fra meg siden jeg vet at alle dere savner at jeg blogger, loveyoutoo

Klem fra meg xoSkrevet av: sotangen @ 09.02.2013 kl.12:36
Mariell anthonissen: Tusen takk!

Skriv en kommentarhits