Oasis of the Seas og Florida

Skrevet av sotangen @ 28.02.2012. 5 kommentarer

Hei!

Fikk akkurat vite at det kanskje ikke var internett på cruisebåten alikevel og at jeg burde satse på mest blogging den andre uken.. Men uansett skal jeg blogge når jeg får tid, som vi satser på blir en del! 

Men da skal jeg fortelle dere litt mer om reisen vi skal på! Hele familien min reiser nemlig til USA nå veldig snart. Vi skal være borte i nesten tre uker. Reisen begynner allerede torsdag 1. mars da turen går mot Bjorli og Oslo. Fredag tar vi flyet 13.10 og lander i Florida 17 timer senere, 06.10 norsk tid. (00.10 local time, Orlando). På lørdag 3. mars i fem tiden (local time, Orlando) går vi ombord på Cruisebåten som heter Oasis of the Seas. Cruiset varer i en uke, fra lørdag ettermiddag til lørdag morgen en uke senere.

Båten Oasis of the Seas går i Caribbean, og har stoppesteder ved Haiti 5. mars, Jamaica 6. mars og Mexico 8. mars med ca. en dag på hver stoppested. Vi ankommer om morgenen og reiser på ettermiddagen/kvelden. Den 10. mars ankommer vi i Florida igjen, hvor vi skal tilbringe resten av feren. På cruisebåten skal hele familien på fem ligge på en og samme lugar. Lugaren er ganske stor, men jeg har ikke klart å finne noen bilder av den. Kan sikkert ta noen bilder når jeg kommer dit. 


Ahh, bare se hvor herlig det ser ut! Klartevegg og greier.

Når cruiset er ferdig skal vi som sagt tilbringe ferien i Florida. Florida er jo stappfull av ting å gjøre, så vi skal vi gjøre noe av det som er å gjøre der. Som Disney Land, Sea World, sikker flere land, shopping og litt forksjellig. Vi skal også kjøre til Key West, som er en øyrekke fra Florida og nedover Caribbean, og være der et par dager. 


Disney Land.


Sea world.

 

Jeg skal inrømme at jeg gleder meg veldig til opplevelsen og være borte i tre uker! Ahh, dette må være drømmereisen! Og det kommer sikkert enda mer om reisen i morgen, så stay tuned! :-)

Såå, hva synes dere? Fantastisk eller?

-Synnøve

 

 

 

Skrevet av: AINA&ingrid @ 28.02.2012 kl.23:16
misunnelig til tusen, kos dåkker masse!
Skrevet av: sotangen @ 29.02.2012 kl.09:19
AINA&ingrid: Takkeer<3 Glede me syykt!
Skrevet av: kristin @ 04.03.2012 kl.16:24
ikke misunnelig i det hele tatt assa. KOS DEG MYE VENNEN <3 loveu!!
Skrevet av: sotangen @ 10.09.2012 kl.19:00
AINA&ingrid: hehe, koste me mye i!! Bestemte me og for å plutselig svare på alle kommentaran :)
Skrevet av: sotangen @ 10.09.2012 kl.19:01
kristin: thi loveyoutoo. you're my person

Skriv en kommentarhits